Ráhangoló mérkőzésen túl van megyénk válogatottja

2017. november. 27., 15:11   |    

Ráhangoló mérkőzésen  túl van megyénk válogatottja

Legjobbjaink Bács-Kiskunnal mérték össze tudásukat szombaton. A Magyar Labdarúgó Szövetség december első hétvégéjén rendezi meg Hajdúszoboszlón a Megye Válogatottak Országos Nagypályás Tornáját. A mögöttünk hagyott szombaton az említett eseményre való hangolódás jegyében, egy amolyan gyakorló meccsként, egy háromszor harmincperces edzőmérkőzés várt a Mohácsi László-Csatlós Tamás-Palaticzky Szabolcs trió hármas által irányított legjobbjainkra, a kiválasztott labdarúgók Bács-Kiskun megye legjobbjaival csaptak össze a kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum műfüves pályáján és szenvedtek végül három-nullás vereséget.

Legjobbjaink Bács-Kiskunnal mérték össze tudásukat szombaton.

A Magyar Labdarúgó Szövetség december első hétvégéjén rendezi meg Hajdúszoboszlón a Megye Válogatottak Országos Nagypályás Tornáját. A mögöttünk hagyott szombaton az említett eseményre való hangolódás jegyében, egy amolyan gyakorló meccsként, egy háromszor harmincperces edzőmérkőzés várt a Mohácsi László-Csatlós Tamás-Palaticzky Szabolcs trió hármas által irányított legjobbjainkra, a kiválasztott labdarúgók Bács-Kiskun megye legjobbjaival csaptak össze a kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum műfüves pályáján és szenvedtek végül három-nullás vereséget.

A Nógrád válogatott az alábbi kerettel képviseltette magát:

Kapusok: Végh Norbert (SBTC), Marót Attila (Berkenye).

Mezőnyjátékosok: Budveszel Benjámin, Czutor Vito, Földi Balázs, Tarlósi Milán, Tóth Máté (SBTC), André Béla, Fábri Tamás, Kántor Barnabás, Sági Bence (Berkenye), Horváth Csaba (Szécsény), Balga Larion, Mátyás Péter, Szenográdi Péter (Érsekvadkert), Oláh Ádám (Karancslapujtő), Török Máté (Palotás), Kotroczó Róbert (Mátranovák)

 

Mohácsi László: - Először is, szeretnénk megköszönni az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatóságának, hogy időt, pénzt és energiát nem kímélve szervezte meg a megye válogatott felkészülését az előttünk álló december elejei tornára. Köszönjük az egyesületeknek a támogatását, és azoknak a játékosoknak, akik elfogadták a megye válogatott meghívóját. Közel 35 játékos lett, és van megszólítva, hogy a felkészülési mérkőzéseken részt vegyenek, és közülük kialakítva a lehető legjobb kerettel tudjuk majd képviselni megyénket az országos tornán. Mondanom sem kell, hogy amatőr futballról van szó, ezért is sajnos rengeteg tényező - iskolai, munkahelyi elfoglaltságok, sérülések, családi programok és sajnos a meghívó elutasítása is - nehezíti a keret kialakítását. Nem panaszkodásképpen, de a tisztánlátás érdekében fontos ismertetni a lehetőségeinket. Mindezek után is kijelenthetem, hogy a meghívott játékosok jó közösséget alkotva, mindent megtettek és megtesznek majd, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el a felkészüléseken és az országos tornán.

A mérkőzésről: - Mivel nem az eredmény volt a legfontosabb, ezért mind a három harmadban forgattuk a játékosokat, hogy megismerjék egymást és mi is lássuk, hogy ki, melyik pozícióban, és ki mellett tudja kihozni magából a legtöbbet, valamint tekintettel kellett lennünk arra is, hogy már két hete vége a bajnokságnak, és nem mindenki a legoptimálisabb edzettségi állapotban van. Lendületes, jó színvonalú, mérkőzést játszottunk az erős játékerőt képviselő hazai válogatott ellen. A védekezésünkön érezhető volt még az összeszokottság hiánya, de támadásban sok szép dolgot csináltunk, több nagy helyzetet és ziccert is kialakítottunk, amit nem sikerült kihasználnunk. Összességében a helyzeteit jobban kihasználó hazaiak fölénk kerekedtek.


További hírek

Általános
Kreditpontgyűjtő webinár 2023.01.31.

2023-01-19 11:22:24

Kreditpontgyűjtő webinár 2023.01.31.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképzési Központja ismét kreditpontgyűjtő webinárt szervez.

Általános
A Magyar Labdarúgás Napja

2021-11-25 12:25:54

A Magyar Labdarúgás Napja

Általános
Edzőmérkőzést játszott a megyei válogatott
Általános
Amatőr válogatottak tornája Kisvárdán

Értesítők, információk

Szponzorok