Pénteken útnak indul megyénk válogatottja

2017. december. 01., 11:12   |    

Pénteken útnak indul megyénk válogatottja

A szerdán villámtornán résztvevő legjobbjainkra fontos erőpróbák várnak a hétvégén.

A szerdán villámtornán résztvevő legjobbjainkra fontos erőpróbák várnak a hétvégén.

A hét közepén az impozáns környezetben elterülő Mátraházán vívott újabb hangolódó meccseket Nógrád válogatottja. A mieink végül felemás mérleggel abszolválták a felkészülési találkozókat, előbb ugyan alulmaradtunk Heves megye legjobbjaival szemben, aztán szép sikert arattunk a legerősebb állományával kiálló NB III-as Balassagyarmat ellenében. Az alábbiakban megtekinthetőek a rögtönzött összeröffenés pontos végkifejletei, illetve a legjobbjainkat irányító edzői stábban helyet foglaló Mohácsi László véleménye.

Az eredmények:

Heves válogatott-Nógrád válogatott 7-0

Gól: Gresó (4), Csoszánszki (2), Érsek

Nógrád válogatott-Balassagyarmati VSE 2-1

Gól: Fábri., Mátyás P., ill. Bódis

Heves válogatott-Balassagyarmati VSE 2-1

Gól: Csoszásznki, Gallik, ill. Pintyi

Mohácsi László véleménye a villámtorna kapcsán:Felemásra sikerült „magaslati villámtornán” vagyunk túl, ami sok tapasztalattal szolgált. Újabb öt játékost sikerült meghívnunk a tornára, akik segíthetnek a végleges keret kialakításában. Az első mérkőzésen egy igen erős, összeszokott Heves megyei válogatottal találkozott az ekkor még kicsit felforgatott csapatunk. Érezhető volt, hogy nincs meg az összhang a játékosok és a csapatrészek között, hiányzott a szervezettség, elillant a motiváltság is, és mivel a cserékkel sem tudtuk már befolyásolni a meccs menetét, így teljesen felőröltek a hazaiak, akiknek ekkor már minden megmozdulásuk bejött. Azért megbeszéltük a srácokkal, hogy az összeszokottság ellenére – ami persze a mi döntésünk volt – azért többet vártunk a találkozótól. A második mérkőzésen már összeszokottabb csapat vette fel a versenyt a komplett BSE csapatával, szervezetten, motiváltan, sok jó teljesítményt nyújtva játszottunk, ekkora csereként beálló játékosok is hozzá tudtak tenni a játékhoz, így Fábri Tamás és Mátyás Péter góljaival sikerült megnyerni a találkozót. Úgy gondoljuk, hogy az elmúlt hétvégi és a mostani gyakorló mérkőzések jól szolgálták a megyei válogatottunk felkészülését. Bízunk benne, hogy a soron következő hétvégi országos tornára kialakított keretünk motivált, szervezett csapatként képviseli majd megyénk labdarúgását.

 

Időközben az is hivatalossá vált, hogy megyénk csapata milyen állománnyal fog nekivágni a hétvégén rá váró Megyei Amatőr Válogatottak Országos Nagypályás Tornájának küzdelmeinek, az alábbi tizennyolc fős kontingens fogja képviselni színeinket az említett viadalon:

A Nógrád válogatott játékoskerete:

Kapusok: Janusek Dániel (Rimóc), Marót Attila (Berkenye).

Mezőnyjátékosok: Czutor Vito, Budveszel Benjámin, Földi Balázs, Tóth Máté, Oláh Ferenc, Bakos Bence, Tarlósi Milán (SBTC), Fábri Tamás, Sági Bence (Berkenye), Balga Larion, Mátyás Péter, Szenográdi Péter, Varga Gyula, Lami István (Érsekvadkert), Oláh Ádám (Karancslapujtő), Török Máté (Palotás).


További hírek

Általános
Kreditpontgyűjtő webinár 2023.01.31.

2023-01-19 11:22:24

Kreditpontgyűjtő webinár 2023.01.31.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképzési Központja ismét kreditpontgyűjtő webinárt szervez.

Általános
A Magyar Labdarúgás Napja

2021-11-25 12:25:54

A Magyar Labdarúgás Napja

Általános
Edzőmérkőzést játszott a megyei válogatott
Általános
Amatőr válogatottak tornája Kisvárdán

Értesítők, információk

Szponzorok