A Berkenye SE lett a START-HIBO megyei I. osztály bajnoka

2021. június. 04., 16:35   |    

A Berkenye SE lett a START-HIBO megyei I. osztály bajnoka

A Berkenye SE bajnoki címével zárult a START-HIBO Megyei I. osztály felnőtt nagypályás bajnokságunk. Az utolsó fordulóra 2021. május 29-én került sor.

A hazai pályán játszó Berkenye SE számára egy pont megszerzése már a biztos bajnoki győzelmet jelentette. A Pásztó SK ellen játszó hazaiak már az 5. percben megszerezték a vezetést Bábik góljával, majd alig negyedóra múltán Balga talált a vendégek kapujába. A Pásztó Kelemen góljával szépített, de Balga 62. percben szerzett gólja beállította a végeredményt: Berkenye SE – Pásztó SK 3-1.

Az ezüstre esélyes Mátraterenye otthonában fogadta a Nőtincs csapatát, és a 68. percben megszerzett góljával ki is vívta a győzelmet. Mátraterenye SE – Nőtincs SE 1-0.

A vártnak megfelelően Karancslapujtő csapata szerezte meg a harmadik helyet. Otthonában fogadta az Építők KC csapatát, és Pál Gergő 4, Banka Kristóf 2 góljával biztosította győzelmét. Karancslapujtő KSE – Építők KC 6-0.

A forduló eredményei: (forrás: adatbank.mlsz.hu)

Az utolsó forduló után a tabella: (forrás: adatbank.mlsz.hu)

Gratulálunk a csapatoknak a járványügyi nehézségek ellenére végigvitt bajnoki évben nyújtott teljesítményükhöz, és sok sikert kívánunk a következő évi bajnoksághoz!

Kezdőkép: a bajnoki győzelmét ünneplő Berkenye SE (forrás: Debre Erzsébet, facebook)


További hírek

Bajnokság
Amatőr licenckérelem és pályahitelesítés 2024/2025

2024-03-08 10:22:39

Amatőr licenckérelem és pályahitelesítés 2024/2025

A 2024/2025. évi NB III. és vármegyei I. osztályú férfi felnőtt bajnokságba nevezni szándékozó sportszervezet licenc kérelmet köteles benyújtani az MLSZ licenc eljárásban illetékes szervezeti egységéhez.

Bajnokság
Ezúttal Nógrádban erősödött tovább a sportbarátság

2023-09-26 09:43:36

Ezúttal Nógrádban erősödött tovább a sportbarátság

Folytatódott négy vármegye egykori labdarúgó kiválóságainak tornája, amelyet idén a salgótarjáni Szojka Ferenc Stadionban rendeztek meg.

Értesítők, információk

Szponzorok