A nógrádi játékvezetők nyerték a IX. Halhatatlan Sípmesterek Tornáját

2019. január. 16., 12:48   |    

A nógrádi játékvezetők nyerték a IX. Halhatatlan Sípmesterek Tornáját

 

Múlt hétvégén az üllői sportcsarnokban rendezték meg a IX. Halhatatlan Sípmesterek Tornáját. Az 2011 óta sorra kerülő eseményen a nógrádi játékvezetők is képviseltették magukat, külön megemlítendő, hogy a megbeszéltek szerint, a korábban már leközölt XIV. Sípmester Fesztiválhoz képest teljesen kicserélődött a csapat játékoskerete. 

Végül aranyérmet ünnepelhettek a nógrádi sporttársak, mivel előbb 2-0-ra győztek hevesi kollégáik ellen, aztán 3-2-re a Pest megyei bírói együttessel, szemben, majd 4-1-re intézték el az Inaktív sípmesterekből verbuválódó alakulatot, és ugyan ezután 1-0-ra kikaptak a Pest megyei ellenőröktől, ezt követően az Opel DI-FER Kft. gárdáját 3-2-es arányban múlták felül. Összességében tehát négy sikerrel és mindössze egy fiaskóval zárták a villámkupát.

A címlapfotónkon szereplő játékoskeret. Felső sor (balról-jobbra): Komjáti István, Stark János, Kovács Máté, Nyerges Krisztián, Zsély Benedek, Bozó Patrik, Kovács Tamás, id. Szakal Tamás. Alsó sor (balról-jobbra): ifj. Szakal Tamás, Kiss Tamás, Csillik Levente, Chikán Péter, Bangó Rómeó, Strehó Erik, Nagy Bálint.


Címkék:

További hírek

Bajnokság
Általános tájékoztató egyesületek számára
Bajnokság
Átigazolási tájékoztató /2019 tél/
Bajnokság
Jelentkezz játékvezetőnek Nógrád megyében!
Bajnokság
Miskolcon jártak a nógrádi sípmesterek

Értesítők, információk

Szponzorok