Amatőr licenckérelem és pályahitelesítés 2024/2025

2024. március. 08., 10:22   |    

Amatőr licenckérelem és pályahitelesítés 2024/2025

A 2024/2025. évi NB III. és vármegyei I. osztályú férfi felnőtt bajnokságba nevezni szándékozó sportszervezet licenc kérelmet köteles benyújtani az MLSZ licenc eljárásban illetékes szervezeti egységéhez.

A kérelmeket:  

- az NB III. bajnokságra vonatkozóan a Magyar Labdarúgó Szövetséghez,

- a vármegyei I. osztályú férfi felnőtt bajnokságra vonatkozóan az MLSZ illetékes vármegyei igazgatóságához

kell benyújtani.

Fentiekre hivatkozással a 2024/2025. évi, Nógrád vármegyei I. osztályú férfi felnőtt bajnokságra vonatkozóan a licenc eljárást lefolytató MLSZ Nógrád Vármegyei Igazgatóság Versenybizottsága az Amatőr Licenc Szabályzatban meghatározottak szerint a licenckérelem, valamint a pályahitelesítési kérelem benyújtási lehetőségét 2024. március 08. napjával meghirdeti.

A 2024/2025. bajnoki évre vonatkozó pályahitelesítési kérelmeket (megjelölve, hogy melyik létesítmény melyik pályáját szükséges hitelesíteni), e-mailben kérjük megküldeni 2024. március 21-én éjfélig a nograd@mlsz.hu címre.

A 2024/2025. évi vármegyei I. osztályra nevező sportszervezeteknek a licenckérelmet elektronikus úton az MLSZ IFA ügyviteli rendszerébe kell 2024. április 10-ig hiánytalanul feltölteni, benyújtani. 

Ehhez segítségül a cikk alján letölthető a segédanyag, valamint a „szakmai terv” sablonja is.

A licenckérelemhez a szabályzat szerint benyújtandó dokumentumok:

- 1. számú melléklet (licenckérelmi adatlap) papír alapú kitöltése helyett az IFA   rendszerben az „AM.01 - amatőr licenc alapadatok” és az „AM.02 - licenckérelmező sportszakemberek adatai” kritérium csoportok részben kell kitölteni a mellékelt útmutató szerint.

A kész nyilatkozatok a „nyilatkozat generálása” gombra kattintás után kinyomtatandók; majd aláírva, bélyegezve kell bescannelni és a Dokumentum típusánál a kiválasztott „egyéb” kategóriába feltölteni.

- 2. számú melléklet (bajnoki évadra szóló, pénzforgalmi szemléletű üzleti terv) papír alapú kitöltése helyett az IFA rendszerben az „AM.03 - Pénzügyi információk” kritérium csoport részben kell kitölteni a mellékelt útmutató szerint. A kész nyilatkozat a „nyilatkozat generálása” gombra kattintás után kinyomtatandó; majd aláírva, bélyegezve kell bescannelni és a Dokumentum típusánál a kiválasztott „egyéb” kategóriába kell feltölteni.

A licenckérelem benyújtási évét megelőző első lezárt üzleti évre vonatkozó (2024. áprilisában a 2022. évi) a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény szerinti aláírt, bélyegzett egyszerűsített éves beszámolót az „AM.03 - Pénzügyi információk” kritérium csoportba a Dokumentum típusánál a kiválasztott „Egyszerűsített éves beszámoló” kategória részbe kell feltölteni.

- 3. számú mellékletet (szakmai terv) papír alapon kell kitölteni (segítségül ez az e-mail mellékletében megtalálható) majd aláírva, bélyegezve kell bescannelni és feltölteni a rendszerbe az „AM.01 - Amatőr licenc alapadatok” kritérium csoportba a Dokumentum típusánál a kiválasztott „Szakmai Terv” kategória részbe.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a 2024/2025. évi NB III. és vármegyei I. osztályú férfi felnőtt bajnokságra vonatkozó amatőr licenc kérelem beadásának feltétele, hogy a sportszervezetnek kötelezően alkalmazni kell 1 fő amatőr sportszervezői oklevéllel rendelkező sportszakembert, akinek az adatait az 1. sz. melléklet 2.5. pontjában rögzíteni kell.

A 2024/2025. bajnoki évre az MLSZ Elnöksége licenceljárási díjat nem írt elő.

Csak akkor minősül beadottnak a licenckérelem, ha az MLSZ IFA ügyviteli rendszerében a kérelem státusza át van állítva beadott státuszra.

A Licencadó e-mailben, telefaxon, postai úton vagy papír alapon benyújtott licenckérelmet, hiánypótlást nem fogad el!

A szabályzat 4. számú melléklete a licenceljárás időpontjait előírja, annak betartása kötelező, jogvesztő hatályú.


Letölthető dokumentumok


További hírek

Bajnokság
Ezúttal Nógrádban erősödött tovább a sportbarátság

2023-09-26 09:43:36

Ezúttal Nógrádban erősödött tovább a sportbarátság

Folytatódott négy vármegye egykori labdarúgó kiválóságainak tornája, amelyet idén a salgótarjáni Szojka Ferenc Stadionban rendeztek meg.

Bajnokság
Ivószünet tartása javasolt

2023-08-25 11:42:08

Ivószünet tartása javasolt

Értesítők, információk

Szponzorok