Defibrillátor eszközbeszerzési pályázat

2019. április. 01., 16:23   |    

Defibrillátor eszközbeszerzési pályázat

A Magyar Labdarúgó Szövetség (továbbiakban: MLSZ) defibrillátor eszközbeszerzési pályázatot hirdet, amely célja - összhangban az MLSZ stratégiájával -, hogy a speciális eszköz beszerzésének támogatásával az MLSZ hozzájáruljon ahhoz, hogy az önkormányzatok és a sportszervezetek, a játékosok és a bírók életvédelmét megfelelő minőségű eszközzel biztosíthassák.

Az MLSZ szándéka szerint (Infrastruktúra szabályzat 6. § (13) bekezdés d) pontjának rendelkezése) a megyei labdarúgó pályákon (megyei I. és alacsonyabb osztályú labdarúgó pályák) a 2020/21-es bajnoki évadtól kezdődően kötelező lesz újraélesztő készülék (defibrillátor) elhelyezése.

Az MLSZ jelen pályázati kiírással meg kívánja könnyíteni a sportszervezetek és önkormányzatok számára, hogy a több százezer forintos defibrillátor készülékhez minimális önerő befizetésével juthassanak hozzá.

A pályázat alanya:

·         Sportlétesítményt üzemeltető önkormányzat;
·         Sportlétesítményt üzemeltető gazdasági társaság;
·         Sportegyesület

A pályázat célja:

A megyei labdarúgó pályákon 2020/21-es bajnoki évadtól kötelezően bevezetendő újraélesztő készülék (defibrillátor) elhelyezéséhez segítséget nyújtson.

Nógrád megyében a jelen pályázat keretén belül összesen 34 darab defibrillátor kerülhet beszerzésre.

A pályázat pénzügyi és egyéb feltételei:

A pályázati adatlap mindkét verziójának (csak kitöltött: Excel ill. kitöltött, majd kinyomtatott cégszerűen aláírt és beszkennelt) 2019. április 17-ig elektronikusan be kell érkeznie az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatóság  nograd.megye@mlsz.hu e-mail címére.

A támogatási értesítését követően: az 5%-os önerő megfizetése és a vonatkozó BLS képzés két fő általi sikeres elvégzése.

Kérjük, hogy a pályázatuk benyújtása előtt figyelmesen tanulmányozzák át Pályázati felhívást és útmutatót, mely további tudnivalókat tartalmaz a részvételről!

 

 


További hírek

Általános
Kreditpontgyűjtő webinár 2023.01.31.

2023-01-19 11:22:24

Kreditpontgyűjtő webinár 2023.01.31.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképzési Központja ismét kreditpontgyűjtő webinárt szervez.

Általános
A Magyar Labdarúgás Napja

2021-11-25 12:25:54

A Magyar Labdarúgás Napja

Általános
Edzőmérkőzést játszott a megyei válogatott
Általános
Amatőr válogatottak tornája Kisvárdán

Értesítők, információk

Szponzorok