Defibrillátor kezelői tanfolyam Nógrád megyében

2021. augusztus. 27., 22:19   |    

Defibrillátor kezelői tanfolyam Nógrád megyében

Az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatósága a már korábban beharangozottak szerint defibrillátor kezelői és elsősegélynyújtó tanfolyamot hirdetett versenyrendszerében résztvevő sportszervezetei számára.

A tanfolyamra 16 fő jelentkezett a megye különböző területeiről. A résztvevők a közel 3 órás képzés során megismerkedhettek az életmentő defibrillátor készülék kezelésével, az újraélesztés lépéseivel és feleleveníthették korábban szerzett elsősegélynyújtó ismereteiket is.

A jó hangulatú és informatív képzést az NRG-I Kft. szakembere tartotta, aki az elméleti és gyakorlati tudnivalók mellett az életmentési folyamat lélektani hátterébe is betekintést nyújtott.

A résztvevőknek köszönjük, hogy tanúbizonyságot tettek önzetlen segítőkészségükről, de kívánjuk, hogy a való életben ne kelljen használniuk most megszerzett ismereteiket.


További hírek

Bajnokság
Amatőr licenckérelem és pályahitelesítés 2024/2025

2024-03-08 10:22:39

Amatőr licenckérelem és pályahitelesítés 2024/2025

A 2024/2025. évi NB III. és vármegyei I. osztályú férfi felnőtt bajnokságba nevezni szándékozó sportszervezet licenc kérelmet köteles benyújtani az MLSZ licenc eljárásban illetékes szervezeti egységéhez.

Bajnokság
Ezúttal Nógrádban erősödött tovább a sportbarátság

2023-09-26 09:43:36

Ezúttal Nógrádban erősödött tovább a sportbarátság

Folytatódott négy vármegye egykori labdarúgó kiválóságainak tornája, amelyet idén a salgótarjáni Szojka Ferenc Stadionban rendeztek meg.

Értesítők, információk

Szponzorok