Defibrillátor pályázat

2018. február. 19., 14:24   |    

Defibrillátor pályázat

A Magyar Labdarúgó Szövetség defibrillátor eszközbeszerzési pályázatot hirdet

A Magyar Labdarúgó Szövetség defibrillátor eszközbeszerzési pályázatot hirdet, amely célja életmentő eszközök beszerzésének támogatása az amatőr sportszervezetek részére.

A pályázat felhívása és útmutatója, valamint a benyújtandó pályázati adatlap a hír alján letölthető!

Pályázati időszak: 2018.február 19. - 2018.március 19.

Pályázat benyújtása: kizárólag elektronikusan megküldve az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatósága részére, a schuchmann.attila@mlsz.hu email címre 2018.március 19. éjfélig! ( A pályázati anyag adatlapja kitöltve, kinyomtatva, törvényes képviselő aláírásával cégszerűen aláírva-aláírás+pecsét-szkennelés után megküldve, illetve az eredeti excel tábla megküldése, mert sok esetben nem olvasható jól kivehető módon a táblázat!)

Hiánypótlásra nincs lehetőség!

Pályázhat: Önkormányzat vagy sportszervezet

Becsült pályázati önrész: Bruttó 50.000.-Ft (10%)

Eszköz üzemeltetése: 15 év (15 év után az önkormányzat/sportszervezet birtokába kerül.

A defibrillátor átadását megelőzően a nyertes pályázó képviseletében minimum egy főnek rendelkeznie kell BLS (Basic Life Support) tanfolyami képesítéssel.

A BLS tanfolyamon való részvételt a nyertes pályázó 3 (három) módon teljesítheti:

  1. A pályázat benyújtásakor már legalább 1 fő rendelkezik a tanfolyamot igazoló dokumentummal és a pályázati adatlapon erről nyilatkozik. Ebben az esetben nem kell további képzésen részt venni.
  2. A megfelelő bizonyítvánnyal nem rendelkező minimum egy, maximum két fő részt vesz az MLSZ által biztosított tanfolyamon. A tanfolyam díját az MLSZ a támogatásból biztosítja. A képzés helyszínéről és időpontjáról a megyei igazgatóság elektronikus levélben előzetes értesítést küld a pályázati adatlapon szereplő kapcsolattartónak. A képzésen történő részvétel feltétele az önerő átutalása.
  3. Amennyiben a pályázati adatlapon megjelölt, a képzésben érintett egy vagy két fő igazoltan nem tud részt venni az MLSZ által biztosított képzésen, akkor a nyertes pályázó saját erőből a támogatás odaítéléséről értesítés kiküldését követő 90 naptári napon belül minimum egy főnek megszervezi és finanszírozza a szükséges tanfolyam költségét,valamint a tanfolyam elvégzéséről szóló bizonyítványt a megyei igazgatónak bemutatja.

Fotó: (illusztráció:healthcentral.com)

 


Letölthető dokumentumok


További hírek

Általános
Kreditpontgyűjtő webinár 2023.01.31.

2023-01-19 11:22:24

Kreditpontgyűjtő webinár 2023.01.31.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképzési Központja ismét kreditpontgyűjtő webinárt szervez.

Általános
A Magyar Labdarúgás Napja

2021-11-25 12:25:54

A Magyar Labdarúgás Napja

Általános
Edzőmérkőzést játszott a megyei válogatott
Általános
Amatőr válogatottak tornája Kisvárdán

Értesítők, információk

Szponzorok