Díjak a megye amatőr labdarúgásáért III.rész

2020. május. 02., 13:47   |    

Díjak a megye amatőr labdarúgásáért III.rész

Az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatóság társadalmi elnöksége minden év végén odaadományozza az általa alapított „Nógrád megye amatőr labdarúgásáért” díjat, melynek 2019. évi díjazottjai: Pancsovai Nándor, Bérczi József és Józsa Csaba voltak. Cikksorozatunkban őket szeretnénk bemutatni.

Bérczi József játékos pályafutása 1973 nyarán kezdődött, amikor leigazolta a Balassagyarmat Sport Egyesület. A serdülő és az ifjúsági csapatoknál eltöltött évek alatt olyan remek szakemberek keze alatt pallérozódott, mint Kövi Jenő, Koklucz Tibor, Tományi Pál, Beke Ferenc. Mindkét korosztályban remek csapatuk volt: több évben is a vidék legjobbjai voltak a Ferencváros, az MTK és a Budapesti Honvéd mögött. A megyei serdülő és ifjúsági válogatottaknál meghatározó szerepet kapott a Gáspár Mihály, Simon Imre és Walkampf Lajos által irányított csapatokban.

Felnőtt játékosként Szécsényben a megye I. osztályban és az NB III-ban szerepelt Kiss László vezetésével. Később Salgótarjánban folytatta pályafutását az NB III-as Síküveggyár és az SKSE csapatában, Kiss László és Horváth Gyula kezei alatt dolgozhatott. Játékos pályafutását Balassagyarmaton fejezte be az NB III-as csapatnál, Kiss László hívó szavának eleget téve.

Edzői munkásságát az aktív játék befejezése után azonnal elkezdte Balassagyarmaton az NB III-as BSE felnőtt csapatánál. A Gyarmaton eltöltött két év után az NB III-ban szereplő Szécsény edzője lett, ahol évekig dolgozott. Remek szponzori háttér és jó játékosállomány állt rendelkezésére.

Az utánpótlással a Bozsik Program beindulása óta foglalkozik. A BSE, majd megalakulása óta BSE Palóc Farkasok edzői stábjában dolgozik, szinte minden korosztálynál volt már edző. Jelenleg az országos bajnokságban játszó U14-es korosztály csapatának edzője, valamint a Bozsik Programban az egyesület felkészítő edzője és a csoport csoportvezetője.

A díjat átadta Bodonyi Béla, az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatóságának támogatója, a társadalmi elnökség tagja.


További hírek

Bajnokság
Amatőr licenckérelem és pályahitelesítés 2024/2025

2024-03-08 10:22:39

Amatőr licenckérelem és pályahitelesítés 2024/2025

A 2024/2025. évi NB III. és vármegyei I. osztályú férfi felnőtt bajnokságba nevezni szándékozó sportszervezet licenc kérelmet köteles benyújtani az MLSZ licenc eljárásban illetékes szervezeti egységéhez.

Bajnokság
Ezúttal Nógrádban erősödött tovább a sportbarátság

2023-09-26 09:43:36

Ezúttal Nógrádban erősödött tovább a sportbarátság

Folytatódott négy vármegye egykori labdarúgó kiválóságainak tornája, amelyet idén a salgótarjáni Szojka Ferenc Stadionban rendeztek meg.

Értesítők, információk

Szponzorok