Diploma az amatőr sportszervezőknek

2019. április. 25., 16:47   |    

Diploma az amatőr sportszervezőknek

2019. március 1. és 22. között zajlott az MLSZ Nógrád Megyei Igazgatóságán az Amatőr Labdarúgó Sportszervezői tanfolyam. Az előadásokról és programpontokról korábban már képes beszámolóban tudósítottunk.

2019. április 23-án vehették át diplomáikat a tanfolyamot lezáró vizsgát sikeresen teljesítő hallgatók. A vizsgán a hallgatók a maximális 145 pontból 107 és 141 pont között teljesítettek, ami 74-97%-ot jelent.

A megjelenteket Schuchmann Attila megyei igazgató és Répás Béla társadalmi megyei elnök köszöntötték. Schuchmann Attila elmondta, hogy a tanfolyam célja nem csupán az volt, hogy általános és átfogó ismereteket adjanak a résztvevőknek, vagy hogy tájékoztassák őket a szabályzatokban történt változásokról, hiszen a képzés szükségességét az a tény is indokolta, hogy a 2019/2020-as megyei I. osztályú és NB III bajnokságokban amatőr licenc kérelmet csak a minimum 1 fő amatőr sportszervezővel rendelkező  sportszervezetek nyújthatnak be. Emellett 2019/20-as bajnoki évben a TAO pályázatokban már havi díjazás mellett működhetnek a diplomát szerzett szakembereink.

Répás Béla megköszönte a hallgatók felkészültségét, oktatás alatti aktivitását és vizsgán nyújtott teljesítményét. Reményét fejezte ki, hogy a tanfolyamon elhangzottak megkönnyítik majd a sportszervezők munkáját, adminisztratív feladatait is. Hangsúlyozta az utánpótlás-képzés fontosságát, és mindenkit a Bozsik programban való részvételre biztatott. Gratulált a jelenlévőknek az elért eredményekhez, és a megyei igazgatóval közösen kiosztotta a végzettséget igazoló tanúsítványokat.

     

Megyénkből 25 fő teljesítette sikerrel a vizsgafeltételeket:

Balga József
Bonafert Péter
Czibilka Sándor
Egyedi Norbert
Fodor Zsolt
Gál Tibor
Gerda Gyula
Gréczi Péter
Hornos Márton
Horváth Zsolt
Kelecsényi Gábor
Keltai Roland
Kiss Balázs

Major Csaba
dr. Mátyás Mátyás
Nagy Tamás
Oláh Bence
Pila Sándor
Pisák József
Salamon István
Szabó Mihály
Szenográdi Péter
Tóth László
Tóth Szilárd
Varga Balázs


Végezetül Schuchmann Attila megyei igazgató tájékoztatta a jelenlévőket, hogy várhatóan novemberben az Igazgatóság ismét indít majd amatőr labdarúgó sportszervezői tanfolyamot, ezáltal is biztosítva, hogy egyre több jól felkészült szakember segíthesse az egyesületeknél a sportvezetők munkáját. A kötetlen beszélgetés során sok kérdés és problémafelvetés is megválaszolásra került.

Gratulálunk a sikeresen végzett hallgatóknak, és reméljük, hogy novemberi tanfolyamunk is hasonló kiemelkedő eredménnyel zárul majd!

     


További hírek

Általános
Kreditpontgyűjtő webinár 2023.01.31.

2023-01-19 11:22:24

Kreditpontgyűjtő webinár 2023.01.31.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképzési Központja ismét kreditpontgyűjtő webinárt szervez.

Általános
A Magyar Labdarúgás Napja

2021-11-25 12:25:54

A Magyar Labdarúgás Napja

Általános
Edzőmérkőzést játszott a megyei válogatott
Általános
Amatőr válogatottak tornája Kisvárdán

Értesítők, információk

Szponzorok