Elkelt: NEXT-Therm megyei III. osztály keleti csoport

2019. szeptember. 17., 07:46   |    

Elkelt: NEXT-Therm megyei III. osztály keleti csoport

A Megyei III. osztályú férfi felnőtt bajnokság keleti csoportjának hivatalos neve a továbbiakban: NEXT-Therm Megyei III. osztályú bajnokság keleti csoport.

A tegnapi napon megköttetett a megállapodás a fent említett bajnoki osztály 2019/2020 bajnoki évének névszponzorációjáról.

Tábori Péter ügyvezető, tulajdonos elmondta, hogy nagy örömmel csatlakozik a kezdeményezéshez és vállalja a szponzorálását a felnőtt bajnoki osztálynak, hiszen a ráfordított összeg az utánpótlásba, a nógrádi gyerekek lehetőségének bővítésére lesz felhasználva. A cégvezető megjegyezte, hogy lát fantáziát a gyermek labdarúgásban, ebben a korban még a srácok őszintén játszanak, egyengetni kell az útjukat. Véleménye szerint nagy szükség van a programokra és a benne dolgozó szakemberekre.

Az igazgatóság a Megyei III. osztályú felnőtt bajnokság nyugati csoportjának névszponzorálási felületét kívánja még értékesíteni, mellyel kapcsolatban előrehaladott tárgyalások folynak, illetve a program sikerét látva fontolgatja a Megyei I. osztályú női kispályás bajnokság értékesítésének lehetőségét is, az abból befolyó plusz támogatást a megyei leány futballra, a leányok labdarúgó képzésére fordítaná.


További hírek

Általános
Kreditpontgyűjtő webinár 2023.01.31.

2023-01-19 11:22:24

Kreditpontgyűjtő webinár 2023.01.31.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképzési Központja ismét kreditpontgyűjtő webinárt szervez.

Általános
A Magyar Labdarúgás Napja

2021-11-25 12:25:54

A Magyar Labdarúgás Napja

Általános
Edzőmérkőzést játszott a megyei válogatott
Általános
Amatőr válogatottak tornája Kisvárdán

Értesítők, információk

Szponzorok