FAIR PLAY CUP tavaszi körzeti torna (fiúk, lányok)-Salgótarján

2017. április. 24., 10:04   |    

FAIR PLAY CUP tavaszi körzeti torna (fiúk, lányok)-Salgótarján

FAIR PLAY CUP tavaszi körzeti torna fiúk-Salgótarján Salgótarjánban hét fiú és négy leány csapat vett részt az alaptornákon. Mindkét korcsoportban körmérkőzés keretében döntötték el a tavaszi helyezéseket. A megyeszékhelyen a fiúk a Tóstrandi Sporttelepen játszottak le tíz mérkőzést, mely után kialakult a tavaszi és az összesített sorrend. Az április 11-i keddi mérkőzések során ezúttal is kiemelkedett a Madboys együttese mely ismételten száz százalékos teljesítményt elérve valamennyi mérkőzését megnyerte, a második helyen a Közgés fiúk végeztek, míg a körzeti torna bronzérmeit a Bolyai „B” jelű csapatának játékosai vehették át. Az első kettő helyezett csapat szerzett jogot az április 24-i megyei döntőn való részvételre.   Különdíjasok:
  • A legjobb mezőnyjátékos: Vurom Alex (Közgé)
  •  A legjobb kapus: Deák Patrik (Madboys)
Az őszi és tavaszi torna összesített végeredménye:
  1. Madboys
  2. KÖZGÉ
  3. Bolyai „B”
  4. GÉTÉ
  5. Uzoni
  6. Bolyai „A”
  7. Fáy fiú
  Labdarúgás - FAIR PLAY CUP tavaszi körzeti torna lányok-Salgótarján Április 12-én szerdán, a városi sportcentrumban négy Salgótarjáni középfokú intézmény négy lány csapata találkozott, hogy lejátssza, a Fair Play Cup 2016-2017 évi középiskolai program tavaszi torna mérkőzéseit. A torna során a Bolyais lányok valamennyi mérkőzésüket megnyerve maguk mögé utasították a mezőnyt, így megtették a második lépést a megyei döntő felé. Tavasszal a Madáchos lányok megnehezítették az összesített győztes menetelését, de végül előbbiek veretlenül végeztek az élen és képviselhetik a Salgótarjáni körzetet a Balassagyarmaton megrendezésre kerülő megyei döntőn. Különdíjasok:
  • A legjobb kapus: Abuczki Laura (Bolyai)
  • A legjobb mezőnyjátékos:  Balya Dorottya (Bolyai)
Körzeti torna összesített végeredménye: 1. Bolyais lányok 2. Madgirls (Madách) 3. Közgé lány 4. Fáy lányok   A győztes lánycsapat fotója: Fénykép0342

További hírek

Általános
Kreditpontgyűjtő webinár 2023.01.31.

2023-01-19 11:22:24

Kreditpontgyűjtő webinár 2023.01.31.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképzési Központja ismét kreditpontgyűjtő webinárt szervez.

Általános
A Magyar Labdarúgás Napja

2021-11-25 12:25:54

A Magyar Labdarúgás Napja

Általános
Edzőmérkőzést játszott a megyei válogatott
Általános
Amatőr válogatottak tornája Kisvárdán

Értesítők, információk

Szponzorok