Heves-Nógrád edzőmérkőzés Berkenyén

2019. május. 10., 00:05   |    

Heves-Nógrád edzőmérkőzés Berkenyén

2019. május 1-jén a berkenyei majális rendezvényeinek keretében játszott edzőmérkőzést Heves és Nógrád megye válogatottja.

Nógrád megye nyugati részén az erdőktől körülölelt, a mindössze 654 lélekszámú településen, Berkenyén találhattak a falun programjába illesztve kedvükre való programot a futballrajongók 2019. május 1-jén. A jó hangulatú rendezvényhez az időjárás is kegyes volt, napsütés és meleg várta a csapatokat és az érdeklődőket. A két megyei válogatott mérkőzését Mohácsi László a megyeválogatott edzőjének búcsúztatása nyitotta meg, ahol Schuchmann Attila, az MLSZ Nógrád megyei igazgatója és Bodonyi Béla elnökségi tag köszönte meg a szakvezető tevékenységét.

A vendéglátó Nógrád megyei amatőr válogatott tagjai voltak: Hisbéli András, Vekker Dávid, Keresztes Gábor, Kovács Kristóf, Török Máté, Oroszi István, Oláh Ádám Urbán, Szita Bence, Szilágyi Dániel Ferenc, Szatmári Patrik, Zsély Benedek Zsombor, Mátyás Péter, Lami István, Pál Gergő, Varga Gyula, Földi László Zoltán.

A vendég Heves megyei amatőr válogatott tagjai: Iváncsik Norbert, Rafael Béla, Péntek Dusán Bendegúz, Galó Dániel, Bartha Balázs, Gulyás Kristóf, Gedei Ádám, Csoszánszki Dávid Antal, Magyar Dominik, Timon Levente Kolos, Géczki Richárd, Tóth Levente, Szabó Csaba, Izsvák Ádám, Kanalas Ármin.

A játékot Nagy Bálint vezette, asszisztensei Strehó Erik és Chikán Péter voltak.

A tét nélküli barátságos mérkőzést becsülettel küzdötték végig a csapatok. Bár a helyi, Nógrád megyei csapat a mérkőzés nagy részében uralta a pályát, a 67. percben a hevesi Géczki Richárdnak sikerült gólt szereznie, mely egyben a meccs végeredményét is jelentette. A hazaiak mindkét félidőben dolgoztak ki helyzeteket, de ezek kihasználatlanok maradtak. Nógrád- Heves 0-1 (0-0)

A German József vállalkozó által felajánlott labdát, a mérkőzés legjobbjának járó díjat a Heves megyei kapus, Iváncsik Norbert kapta. A mérkőzés 90 percében rendületlenül állta a sarat a folyamatosan támadó Nógrád megyei csatárokkal szemben, minden gólszerzési lehetőséget hárított. Gratulálunk!

Köszönetet szeretnénk mondani a résztvevőknek a színvonalas játékért, és a Berkenye SE-nek a helyszín biztosításáért.

(kezdőképünk illusztráció)


További hírek

Általános
Kreditpontgyűjtő webinár 2023.01.31.

2023-01-19 11:22:24

Kreditpontgyűjtő webinár 2023.01.31.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképzési Központja ismét kreditpontgyűjtő webinárt szervez.

Általános
A Magyar Labdarúgás Napja

2021-11-25 12:25:54

A Magyar Labdarúgás Napja

Általános
Edzőmérkőzést játszott a megyei válogatott
Általános
Amatőr válogatottak tornája Kisvárdán

Értesítők, információk

Szponzorok