Hivatalos: START HI BO 78 Megyei I. osztály és MNG Megyei II.osztály

2019. augusztus. 30., 10:46   |    

Hivatalos: START HI BO 78 Megyei I. osztály és MNG Megyei II.osztály

A mai naptól hivatalosan is START-HIBO Megyei I.osztály és MNG Megyei II.osztály megnevezéssel folytatódnak a bajnokság küzdelmei.

Bodonyi Béla és Gál Tibor, az MLSZ Nógrád Megyei Társadalmi Elnökség tagjainak felajánlásából került értékesítésre a megyei első- és másodosztály névszponzori lehetősége. A cél, hogy az így az igazgatósághoz kerülő forrásból az U14-es korosztály további lehetőségekhez jusson.

     

Schuchmann Attila: Örülök a folyamatnak és egyben megköszönöm ez úton is Bodonyi Béla és Gál Tibor uraknak a hozzáállásukat és szerepvállalásukat a megyei labdarúgásban. Az eredeti költségvetésen túl érkező forrásból az U14-es korosztály lehetőségeit szeretnénk bővíteni. Mint többek előtt ismeretes a sportág megtartó erejével vannak gondjaink, hasonlóan a többi sportághoz. Különféle programokkal szeretnénk ez ellen tenni. Külföldi utak szervezésével, illetve a korosztály képzésében kívánunk további segítségeket nyújtani a szakembereink bevonásával. A most rajtoló U14-es megyei bajnokságban jó teljesítményt nyújtó labdarúgókat szeretnénk ezzel a lehetőséggel díjazni, őket újabb élményekhez, esélyhez juttatni.

A program költségvetéséhez kapcsolódik majd a két fennmaradó harmadosztály értékesítése is, melyekkel kapcsolatban folynak az egyeztetések.


Címkék:

További hírek

Általános
Kreditpontgyűjtő webinár 2023.01.31.

2023-01-19 11:22:24

Kreditpontgyűjtő webinár 2023.01.31.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképzési Központja ismét kreditpontgyűjtő webinárt szervez.

Általános
A Magyar Labdarúgás Napja

2021-11-25 12:25:54

A Magyar Labdarúgás Napja

Általános
Edzőmérkőzést játszott a megyei válogatott
Általános
Amatőr válogatottak tornája Kisvárdán

Értesítők, információk

Szponzorok