Információ TAO pályázathoz

2023. február. 24., 08:17   |    

Információ TAO pályázathoz

Az alábbiakban találhatják az elektronikus ügyintézéssel kapcsolatos tájékoztatókat.

Kérjük, olvassák el az ügyfélkapus regisztrációhoz tartozó tájékoztatót és az EKR Netlock tanúsítvány nélküli használat lehetőségéről szóló útmutatót.

Egyéb a tájékoztatóban szereplő hivatkozások:
Cégkapu adminisztráció segédlet
Rendelkezési nyilvántartás
SZÜF Magyarország

Javasoljuk, hogy azon személyek részére, akik a sportfejlesztési program kitöltését végzik, a Rendelkezési Nyilvántartásba rögzítsenek TAO Űrlapbenyújtás előkészítése ügyben tegyenek meghatalmazást, így ÉRVÉNYES TANÚSÍTVÁNY NÉLKÜL IS hozzá tudnak férni a sportfejlesztési programhoz és ki tudják azt tölteni.

A NISZ Zrt. tájékoztatása alapján a civil szervezetek jegyzékében található sportszervezetek a rendelkezési nyilvántartáson keresztül nem tudnak meghatalmazást adni a civil szervezetek jegyzékének hiányosságai miatt, ahol ezen szervezetek adatai, köztük a hivatalos képviselőé tárolva vannak.

A civil szervezetek jegyzékében nincsenek tárolva a képviselők azon adatai, amely alapján a rendelkezési nyilvántartás el tudná végezni a rendelkezési nyilvántartásba KAÜ-vel azonosított személy összerendelését a civil szervezettel. Így azon civil szervezetek képviselői, melyek NetLock tanúsítvány kiváltása nélkül szeretnének rendszerhasználati jogosultságot adni különböző személyeknek, kormányablakban, okmányirodákban tudnak meghatalmazást adni, rendelkezést tenni "TAO űrlapbenyújtás előkészítése" ügyben.

A kormányablakban rendelkezést tenni a hivatalos képviselő vagy a hivatalos képviselő által adott, két tanúval aláírt meghatalmazással rendelkező személy tud személyazonosító igazolvány segítségével. Az ügyintézés gyorsítása érdekében alapító okiratot/bírósági bejegyzést vigyenek magukkal, de alapvetően adószám bemondásával az ügyintéző tudja ellenőrizni az ügyintézést kezdeményező személy jogosultságát az adott szervezet vonatkozásában.

Az Európai Bizottság SA.104802 (2022/N) számú ügyben született jóváhagyása értelmében újabb hat évvel, 2029. június 30. napjáig meghosszabbításra került a látvány-csapatsportágak támogatását biztosító támogatási rendszer. A sportfejlesztési programok az Elektronikus Kérelmi Rendszeren keresztül beküldhetőek.

Ahhoz, hogy a klubok számára ugyanazt az éves produktivitási támogatásösszértékét biztosítani tudjuk, mint amit a korábbi években folyósítottunk, a produktivitás 2-es moduljában a pontpénz eddigi 1.000 Ft-ról 750 Ft-ra történő módosítása indokolt. A 2023/24-es TAO kérelmi felületen már az új pontértéknek megfelelő produktivitási összegek láthatóak. Felhívjuk figyelmüket továbbá, hogy az U13-as korosztályt torna rendszerben versenyeztető sportszervezetek a 2023/24-es évadban 1.000.000 Ft TAO támogatásban részesülnek.

Élesítésre került az MLSZ TAO 2023/24-es évadban a kártyás fizetési lehetőség.


Letölthető dokumentumok


További hírek

Közérdekű
Amatőr sportszervezői tanfolyam Nógrád megyében

2023-01-19 11:21:44

Amatőr sportszervezői tanfolyam Nógrád megyében

MLSZ AMATŐR LABDARÚGÓ SPORTSZERVEZŐI TANFOLYAM INDUL NÓGRÁD MEGYÉBEN (Tanfolyami kód: KPASSZ2312)

Közérdekű
Edzőképző tanfolyamok 2023 tavasz

2023-01-03 19:53:32

Edzőképző tanfolyamok 2023 tavasz

Az MLSZ Oktatási Központja közzétette a 2023 tavaszán induló edzőképzéset.

Közérdekű
Amatőr sportszervezői tanfolyam Nógrád megyében

2021-10-21 14:40:30

Amatőr sportszervezői tanfolyam Nógrád megyében

MLSZ AMATŐR LABDARÚGÓ SPORTSZERVEZŐI TANFOLYAM INDUL NÓGRÁD MEGYÉBEN (Tanfolyami kód: KPASSZ2112)

Közérdekű
Újraindul a Bozsik Egyesületi Program

2021-04-26 15:28:26

Újraindul a Bozsik Egyesületi Program

A Magyar Labdarúgó Szövetség legutóbbi elnökségi ülésén (2021. április 21.) hozott határozatot az OTP Bank Bozsik Programra (2020/2021-es évad) vonatkozóan:

Értesítők, információk

Szponzorok