Kötelező a TAJ-szám rögzítés

2023. július. 04., 13:45   |    

Kötelező a TAJ-szám rögzítés

Tájékoztatjuk az egyesületeinket, hogy a mai naptól – 2023. július 04. - a labdarúgók Versenyengedélyének kérelméhez és az igazolás, átigazolások beadásához szükséges az érintett labdarúgó(k) TAJ-számának a rögzítése az IFA rendszerben.

Az új fejlesztés miatt a július 3. éjfélig beadott kérelmekkel az alábbiak történtek:

  • központilag elutasításra kerültek a beadott versenyengedély kérelmek, ezeket újra be kell adni az egyesületnek
  • központilag feltöltés alatti státuszba kerültek azok az igazolási, átigazolási kérelmek, amihez versenyengedély kérelem kapcsolódik, így a sportszervezet ki tudja tölteni a TAJ szám mezőt.

A TAJ szám rögzítés miatt az Igazoló lap és Átigazoló lap is változott, a mai naptól csak az új dokumentumokat tudjuk elfogadni, melyek az IFA Nyomtatványok menüpontjából elérhetőek. 

A hír alján található az MLSZ Versenyigazgatójának tájékoztató levele, valamint a TAJ-szám rögzítés IFA rendszerben való felvitelének segédleti útmutatója is.


Letölthető dokumentumok


További hírek

Bajnokság
Amatőr licenckérelem és pályahitelesítés 2024/2025

2024-03-08 10:22:39

Amatőr licenckérelem és pályahitelesítés 2024/2025

A 2024/2025. évi NB III. és vármegyei I. osztályú férfi felnőtt bajnokságba nevezni szándékozó sportszervezet licenc kérelmet köteles benyújtani az MLSZ licenc eljárásban illetékes szervezeti egységéhez.

Bajnokság
Ezúttal Nógrádban erősödött tovább a sportbarátság

2023-09-26 09:43:36

Ezúttal Nógrádban erősödött tovább a sportbarátság

Folytatódott négy vármegye egykori labdarúgó kiválóságainak tornája, amelyet idén a salgótarjáni Szojka Ferenc Stadionban rendeztek meg.

Értesítők, információk

Szponzorok