Beszámoló a Magyar Kupa nógrádi selejtezőjének első fordulójáról

2020. augusztus. 11., 09:32   |    

Beszámoló a Magyar Kupa nógrádi selejtezőjének első fordulójáról

2020. augusztus 8-án zajlottak megyénkben a Magyar Kupa megyei selejtezője 1. fordulójának mérkőzései. A hat mérkőzés győztese, illetve az erőnyerő Berkenye SE és Diósjenő SE csapata került be a második fordulóba.

Az Építők KC Forgách Sport Club és a Nőtincsi Sportegyesület mérkőzésére a Forgách-telepi sportpályán került sor. A játékot Kis Zsolt vezette, asszisztensei Gecse Zoltán és Nagy István voltak. Az Építők KC két gólt tudott szerezni (Kovács Erik a 71. percben, Baranyi József a 82. percben), de ez kevés volt a Nőtincsi csapat háromjával szemben (Bánáti Gergő Vilmos a 10. percben, Szunter Csaba a 78. és a 85. percben). A mérkőzésen négy sárga lapot kapott az Építők (Hranek Renátó, Oroszi István, Szabó János és Berki Krisztián), míg ellenfele kettőt (Nagy Bence, Hajdu István). A mérkőzés továbbjutója a Nőtincs SE.

A Szécsény VSE és Rimóci SE összecsapására a szécsényi sportpályán került sor. A mérkőzést Urbán Viktor Péter vezette Pál Adrienn és Szolik Milán segédletével. A Szécsényiek lehengerlő gólözönnel köszöntötték a vendégeket (Laczkó Lénárd a 3., 38. és 78. percben, Kovács Simon a 40. és 65. percben, Adorján Zalán a 89. percben), akik a 84. percben Gábor Bálint Zoltán góljával tudtak szépíteni. A sportszerű játék figyelmeztetések nélkül zajlott. A továbbjutó a Szécsényi VSE lett.

Az Érsekvadkerti SE és a Mohorai SE a bánki pályán csapott össze. Strehó Erik vezette a mérkőzést, asszisztensei Szász Kornél és Berki András voltak. A játék a második félidő végéig gólmentesen zajlott, majd a 84. percben Szenográdi Péter, a 86. percben Holman József talált a hálóba, így az ÉVSE 2-0-s eredménnyel jutott a 2. fordulóba. Sárga lapot Dávid Máté az ÉVSE játékosa, Széles Balázs, Bera Balázs és Rácz Dominik Versény mohorai játékosok kaptak. Ez utóbbi játékos kisebb sérülést is szenvedett a játék folyamán.

A Karancslapujtő SE és Szendehelyi SE összecsapására az előbbi sportpályáján került sor. Kalmár Petra játékvezetőt Kiss Tamás és Csillik Bence Levente asszisztensek segítették. A Karancslapujtő góllövői Pál Gergő (4.), Kovács Balázs (35.) és Cseh Márton (83.) voltak, a vendégeknek nem sikerült gólt szerezniük. A játék során szép számmal kiosztásra kerültek sárga lapok (Zsély Dániel, Kovács Balázs, Banka Dávid, Pingiczer Tamás, Racs Máté, Bodor Benedek Karancslapujtő, Földvári Dávid, Ligetfalvi Dávid, Hayer Richárd, Hugyecz Dávid Szendehely csapatából). A lapujtői Zsély Benedek Zsombor szabálytalankodása miatt kiállításra került. A továbbjutó Karancslapujtő csapata.

Pásztó és Héhalom mérkőzését a Hajós Alfréd úti sportpályán tartották Szakal Tamás vezetésével, Homoki Gábor és Kovács Máté segédletével. Az első gólt a héhalmi Matusik Ádám (13.) szerezte, majd a Pásztó támadásai bizonyultak sikeresebbnek (Békési Péter 21., Kuji Richárd 55., Tóth Olivér 76.). Pásztó részéről Kovács Patrik, Héhalomból Lakatos Valerián, Balog Bence és Duhonyi Kristóf József kapott sárga lapot. A továbbjutó Pásztó csapata lett.

Mátraterenye és Palotás összecsapását Nagy Bálint vezette a mátraterenyei sportpályán. Segédei Chikán Péter és Dobsonyi László voltak. Mátraterenye erősen játszott a hazai pályán (Domán Richárd László 28., Pozsár Patrik 41., Sipkó Bence 65. és 75.), a vendégeknek a 70. percben sikerült szépíteni Veres Tamás góljával. Pozsár Patrik MTSE, Mladoniczki Dániel és Dankó Roland palotási játékosok kaptak sárga lapot. Mátraterenye csapata jutott a 2. fordulóba.

A 2020. július 27-is sorsolásnak megfelelően a II. forduló mérkőzései a következőképpen alakulnak:

I. Mátraterenye SE – Nőtincs SE

II. Karancslapujtő KSE – Szécsény VSE

III. Diósjenői SE – Érsekvadkert SE

IV. Pásztó SK – Berkenye SE

A forduló mérkőzéseinek kezdési időpontja: 2020. augusztus 15. (szombat) 17.30 óra

Sportszerű játékot kívánunk!


További hírek

Bajnokság
Amatőr licenckérelem és pályahitelesítés 2024/2025

2024-03-08 10:22:39

Amatőr licenckérelem és pályahitelesítés 2024/2025

A 2024/2025. évi NB III. és vármegyei I. osztályú férfi felnőtt bajnokságba nevezni szándékozó sportszervezet licenc kérelmet köteles benyújtani az MLSZ licenc eljárásban illetékes szervezeti egységéhez.

Bajnokság
Ezúttal Nógrádban erősödött tovább a sportbarátság

2023-09-26 09:43:36

Ezúttal Nógrádban erősödött tovább a sportbarátság

Folytatódott négy vármegye egykori labdarúgó kiválóságainak tornája, amelyet idén a salgótarjáni Szojka Ferenc Stadionban rendeztek meg.

Értesítők, információk

Szponzorok