Második helyezés Szarvason

2019. május. 31., 08:18   |    

Második helyezés Szarvason

2019. május 29-én 25. alkalommal került megrendezésre a Békés megyei polgármesterek labdarúgó találkozója. A jó hangulatú rendezvényt Szarvason tartották, ahová megyei igazgatóságunk csapata is meghívást kapott.

A rendezvényen öt csapat mérkőzött meg egymással: a Békés megyei polgármesterek együttesén kívül a Békés megyei, a Heves megyei, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei és a Nógrád megyei MLSZ igazgatóságai is képviseltették magukat.


A megnyitón olimpikonok, válogatott labdarúgók mellett Gellei Imre volt szövetségi kapitány és Dankó Béla MLSZ elnökségi tag is jelen volt. Nógrád megyéből a Répás Béla, Básti István és Szalay Miklós középpályás hármasa is felsorakozott, bár már csak mint nézők voltak jelen a rendezvényen.


A Nógrád megyei csapat tagjai voltak: Chikán Péter, Gyetvai László, Hisbéli András, Palaticzky Szabolcs, Papp István Balázs, Sági László és Schuchmann Attila.

   

Az 5+1 felállású csapatok körmérkőzés formájában, 1 x 15 percben küzdöttek meg egymással. Csapatunk a Békés megyei polgármesterek ellen 2:1-re, a Békés megyei csapat ellen szintén 2:1-re, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei csapat ellen játszva 3:1-re nyert, míg a Heves megyeiek csapatának sikerült egy gólos különbséggel nyerniük (Nógrád-Heves 1:2). Ez a szép eredmény sajnos csak a második helyezésre volt elég a taroló Heves megyei csapat mögött.

Eredmények:

Békés Megyei Polgármesterek - Nógrád MI 1-2 Gl. : Chikán P. (2)

Borsod-AZ MI - Nógrád MI 1:3  Gl.: Gyetvai L., Schuchmann A., Palaticzky Sz.

Heves MI - Nógrád MI 2-1 Gl.: Chikán P.

Békés MI - Nógrád MI 1-2 Gl.: Chikán P., Schuchmann A.

         

Az élvezetes mérkőzéseket baráti vacsora és kötetlen beszélgetés követte. Köszönjük, hogy ismét részt vehettünk a jó hangulatú rendezvényen!

(Köszönjük a képeket Gohér Jánosnak és Palaticzky Szabolcsnak!)


További hírek

Általános
Kreditpontgyűjtő webinár 2023.01.31.

2023-01-19 11:22:24

Kreditpontgyűjtő webinár 2023.01.31.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképzési Központja ismét kreditpontgyűjtő webinárt szervez.

Általános
A Magyar Labdarúgás Napja

2021-11-25 12:25:54

A Magyar Labdarúgás Napja

Általános
Edzőmérkőzést játszott a megyei válogatott
Általános
Amatőr válogatottak tornája Kisvárdán

Értesítők, információk

Szponzorok