Még tart az átigazolási időszak

2020. augusztus. 11., 09:25   |    

Még tart az átigazolási időszak

Az amatőr játékosokra vonatkozó átigazolási időszakok nem változnak a nyáron, mind az utánpótláskorúaknak, mind pedig a felnőtteknek július 1-jén indult. A profi játékosok belföldi nyári átigazolása július 1-én indult és szeptember 22-ig tart. 

Az átigazolási időszakokat meghatározó Nyilvántartási, Igazolási és Átigazolási Szabályzat továbbra is letölthető a dokumentumtar.mlsz.hu oldalról.

AMATŐR LABDARÚGÓK U6-tól U19-es korosztályokig (2001.01.01. után születettek):
- július 1-től július 31. éjfélig tartott a "szabad" átigazolás;
- augusztus 1-től augusztus 31. éjfélig (amennyiben az átadó sportszervezet hozzájárul az átigazoláshoz);
- továbbá szeptember 1-től szeptember 30. éjfélig (oktatási intézmény váltásakor, amennyiben lakcímváltozást eredményez és az oktatási intézmény, valamint a sportszervezet székhelye ugyanott van: ezek igazolása lakcímkártyával vagy kollégiumi igazolással, és iskolalátogatási igazolással történhet).

AMATŐR LABDARÚGÓ felnőtteknél (2000.12.31-ig születettek):
- július 1-től július 20. éjfélig tartott a "szabad" átigazolási időszak;
- július 21-től augusztus 31. éjfélig (amennyiben az átadó sportszervezet hozzájárul az átigazoláshoz);
- továbbá szeptember 1-től szeptember 30. éjfélig (oktatási intézmény váltásakor, amennyiben lakcímváltozást eredményez és az oktatási intézmény, valamint a sportszervezet székhelye ugyanott van:ezek igazolása lakcímkártyával vagy kollégiumi igazolással, és iskolalátogatási igazolással történhet);

HIVATÁSOS (PROFI) LABDARÚGÓK BELFÖLDI ÁTIGAZOLÁSA ESETÉN
- július 1-től szeptember 22. éjfélig.

FUTSAL
- július 1-től augusztus 31. éjfélig;
- utánpótláskorú labdarúgók belföldi átigazolása esetén: szeptember 1-től szeptember 30. éjfélig (oktatási intézmény váltásakor, amennyiben lakcímváltozást eredményez és az oktatási intézmény, valamint a sportszervezet székhelye ugyanott van: ezek igazolása lakcímkártyával vagy kollégiumi igazolással, és iskolalátogatási igazolással történhet).

Ügyfélfogadási rendünk augusztus 31-ig a következőképpen változott:

Hétfőn:    12.00-15.30
Kedd:        8.30-15.30
Szerda:     8.30-15.30
Csütörtök: 8.30-15.30
Péntek:     8.30-12.30

A személyes ügyintézéskor kérjük a fokozott óvintézkedések betartását:
- egyesületenként az irodába maximum 1 (egy) fő, kísérő nélkül jöjjön be;
- átvétel előtt fertőtlenítsék kezüket a kihelyezett fertőtlenítőnél, vagy mossanak kezet a mosdóban;
- kerüljék a kézfogást;
- kerüljék a bejövetelt az alábbi esetekben:
amennyiben észleltek magukon mostanában a koronavírus-fertőzésre utaló bármilyen jelet (láz, szárazköhögés, légszomj);  bármelyik közeli hozzátartozójuk észlelt magán mostanában a koronavírus-fertőzésre utaló bármilyen jelet (láz, szárazköhögés, légszomj); voltak mostanában a koronavírus-fertőzés jeleit – vagy konkrétan a fertőzést – magán viselő ember társaságában.

Személyes ügyintézésre előre egyeztetett időpontban van lehetőség. 

Lehetőség van az elkészült igazolások és sportorvosik postázását kérni, e-mailben kérjük a postázási címet és a pontos listát, mi kerüljön a borítékba. A postán megküldött dokumentumok időbeni kézbesítésért felelősséget nem vállal a megyei igazgatóság! 

Honlapunkon a Letölthető dokumentumok/Igazolással, átigazolással kapcsolatos dokumentumok fül alatt megtalálják az ügyintézésekhez szükséges fájlokat, illetve az aktuális dokumentumok továbbra is letölthetők az Ifa Nyomtatványok menüpontjában.

Megértésüket köszönjük!


További hírek

Bajnokság
Amatőr licenckérelem és pályahitelesítés 2024/2025

2024-03-08 10:22:39

Amatőr licenckérelem és pályahitelesítés 2024/2025

A 2024/2025. évi NB III. és vármegyei I. osztályú férfi felnőtt bajnokságba nevezni szándékozó sportszervezet licenc kérelmet köteles benyújtani az MLSZ licenc eljárásban illetékes szervezeti egységéhez.

Bajnokság
Ezúttal Nógrádban erősödött tovább a sportbarátság

2023-09-26 09:43:36

Ezúttal Nógrádban erősödött tovább a sportbarátság

Folytatódott négy vármegye egykori labdarúgó kiválóságainak tornája, amelyet idén a salgótarjáni Szojka Ferenc Stadionban rendeztek meg.

Értesítők, információk

Szponzorok