Megkezdi a felkészülését az idei feladatokra a Nógrád vármegyei felnőtt válogatott

2023. november. 06., 08:21   |    

Megkezdi a felkészülését az idei feladatokra a Nógrád vármegyei felnőtt válogatott

2023. december 2-3-án kerül megrendezésre Nyírbátorban a két évente lebonyolításra kerülő felnőtt megyei válogatottak tornája, hivatalos nevén Területi Amatőr Válogatottak Országos Nagypályás Tornája.

Sági László, megyei elnök és Schuchmann Attila, megyei igazgató felkérésére a bajnokságot jelenleg vezető karancslapujtői vezetőedző Szabó Gábor irányításával, és Jeney Gyula szakmai tanácsadó tevékenységével a keret megkezdi a felkészülést. A stáb kiegészül Babják Csaba kapusedzővel, Kis Ágnes masszőrrel és Kőházi Zsolt technikai munkatárssal.

A célok meghatározása után elkezdődött a folyamatos egyeztetés a megyei sportszervezetek vezetőivel, edzőivel, játékosaival és adott esetben a települések polgármestereivel, a minél sikeresebb szereplés érdekében.

A tornán a házigazda Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Heves vármegyék mellett Nógrád vármegye csapata alkotja az észak-magyarországi selejtező csoportot, melynek győztese 2023. december 9-10-én képviseli az északi régiót, a tavalyi győztes Pest vármegye által rendezett összecsapásokon.

A felkészülési ciklust a kinevezett szakemberek irányítják, a programban szerepelnek heti rendszerességgel tervezett edzések. Mivel a bajnokság a november 18-19-i hétvégén fejeződik be és egy héttel később megyei kupaküzdelmek szerepelnek a versenynaptárban, így sűrű marad a torna előtt a program.

A megyei válogatott december elsején indul útnak Nyírbátorba, hogy a lehető legmagasabb szinten képviselje megyénket.

Előre is köszönjük a sorozatot támogató sportszervezeteknek, a szakmai stábnak és a játékosoknak a közreműködést!

Hajrá Nógrád!

 

MLSZ Nógrád Vármegyei Igazgatóság


További hírek

Bajnokság
Amatőr licenckérelem és pályahitelesítés 2024/2025

2024-03-08 10:22:39

Amatőr licenckérelem és pályahitelesítés 2024/2025

A 2024/2025. évi NB III. és vármegyei I. osztályú férfi felnőtt bajnokságba nevezni szándékozó sportszervezet licenc kérelmet köteles benyújtani az MLSZ licenc eljárásban illetékes szervezeti egységéhez.

Bajnokság
Ezúttal Nógrádban erősödött tovább a sportbarátság

2023-09-26 09:43:36

Ezúttal Nógrádban erősödött tovább a sportbarátság

Folytatódott négy vármegye egykori labdarúgó kiválóságainak tornája, amelyet idén a salgótarjáni Szojka Ferenc Stadionban rendeztek meg.

Bajnokság
Ivószünet tartása javasolt

2023-08-25 11:42:08

Ivószünet tartása javasolt

Értesítők, információk

Szponzorok