A Magyar Kupa nógrádi selejtezője 2. fordulójának eredményei

2020. augusztus. 17., 16:06   |    

A Magyar Kupa nógrádi selejtezője 2. fordulójának eredményei

2020. augusztus 15-én került sor a Magyar Kupa nógrádi selejtezőjének 2. fordulójára. A korábbi győztesek összecsapásaira került sor a sorsolásnak megfelelően.

A Mátraterenye SE és Nőtincs SE összecsapását Urbán Viktor Péter vezette Kovács Máté és Szűcs Martin László segédletével a Mátraterenye SE sportpályáján. A mérkőzés 17. és 50. percében Domán Richárd László szerzett gólt a Mátraterenye csapatának, és ez is lett a végeredmény, Mátraterenye SE – Nőtincs SE 2-0. A nőtincsi Matyóka Ferenc és Keresztes Máté Dávid szerzett sárga lapot, és csapatukból Kovács Krisztián szenvedett bokasérülést. Mátraterenye csapata jutott tovább a 3. fordulóba.

Karancslapujtő és Szécsény versengését Gecse Zoltán vezette, asszisztensei voltak Nagy István és Strehó Erik. A karacslapujtői sportpálya az otthoni csapatnak kedvezett: Racs Máté már a 2. percben megszerezte a vezetést, majd Pál Gergő a 27. és 61. percben, Banka Dávid pedig a 89. percben lőtt góllal állította be a végeredményt. Karancslapujtő SE – Szécsény SE 4-0. A mérkőzésen 6 sárga lap is született: Gyarmati Koppány, Romhányi Tamás, Cseh Márton és Pingiczer Tamás a Karancslapujtő csapatából, Farkas Norbert és Fábián Róbert a Szécsény csapatából érdemelte ki. Továbbjutó a Karancslapujtő KSE csapata.

Diósjenő – mint erőnyerő – a 2. fordulóban kapcsolódott a játékba, és pályáján Érsekvadkert csapatát fogadta. A mérkőzést Kalmár Petra vezette, Chikán Péter és Szakal Tamás voltak az asszisztensei. Diósjenő lehengerlő játékával 6 gólt szerzett (Bőgér Dávid 11. és 43., Krajcsek Gergely 53., Lami István 61., Varga Gyula 72., Németh Dávid 82.), míg Érsekvadkert egy becsületgólt tudott kiharcolni (Telek Martin Kevin 48.). Sárga lapok is bőven születtek az összecsapáson: Marton Kevin Szilárd, Haljárszki Bálint, Németh Dávid és Pálinkás Martin diósjenői, Varga Flórián és Szenográdi Péter érsekvadkerti játékosok érdemelték ki szabálytalanságaikkal. A mérkőzés továbbjutója: Diósjenő csapata.

Pásztó a szintén erőnyerő Berkenyei sportegyesületet fogadta a Hajós Alfréd úti sportpályán. Kis Zsolt, Szász Kornél és Szolik Milán sípmesterek vezették a mérkőzést. A játékban sokáig a Berkenyei csapat vezetett Fábri Tamás 37. percben lőtt góljával, azonban a 89. percben Tóth Olivér, a Pásztói SK játékosa is a kapuba talált, így a mérkőzés büntetőrúgásokkal folytatódott. Pásztó 2, míg Berkenye 4 lehetőséget tudott kihasználni. Az összecsapáson ugyan piros lap nem született, de sárga lapokból annál több: Kovács Patrik, Molnár Balázs és Csépe István pásztói, Mátyás Péter, Porvay Bálint, Debre Máté, Szandai Dominik és Greff Ádám berkenyei játékosnak. A 3. fordulóba a Berkenyei SE jutott tovább.

A 3. forduló mérkőzéseire 2020. augusztus 26-án (szerdán) kerül sor, a korábbiakhoz hasonlóan 17.30-as kezdési időponttal. A résztvevő csapatok:

A./ Diósjenői SE – Karancslapujtő KSE
B./ Berkenyei SE – Mátraterenye SE

Nógrád megyéből a két mérkőzés győztes csapata jut az országos főtáblára.

Sportszerű játékot kívánunk!


További hírek

Bajnokság
Amatőr licenckérelem és pályahitelesítés 2024/2025

2024-03-08 10:22:39

Amatőr licenckérelem és pályahitelesítés 2024/2025

A 2024/2025. évi NB III. és vármegyei I. osztályú férfi felnőtt bajnokságba nevezni szándékozó sportszervezet licenc kérelmet köteles benyújtani az MLSZ licenc eljárásban illetékes szervezeti egységéhez.

Bajnokság
Ezúttal Nógrádban erősödött tovább a sportbarátság

2023-09-26 09:43:36

Ezúttal Nógrádban erősödött tovább a sportbarátság

Folytatódott négy vármegye egykori labdarúgó kiválóságainak tornája, amelyet idén a salgótarjáni Szojka Ferenc Stadionban rendeztek meg.

Értesítők, információk

Szponzorok