Műfüves pályát avattak Csécsén

2018. november. 02., 11:52   |    

Műfüves pályát avattak Csécsén

Pályaavató Csécsén 2018.10.27.

2018.10.27-én került sor Csécsén a műfüves pálya avató ünnepségére, ahol Becsó Zsolt országgyűlési képviselő, dr. Becsó Károly országgyűlési képviselő, Barna István polgármester, Mátrai Szilárd az egyesület elnöke, Szabó Mihály a megyei elnökség tagja és Schuchmann Attila megyei igazgató jelent meg és az egybegyűlt szülők, sportolók, érdeklődők előtt vágta át a szalagot a rendezvény alkalmával.

Becsó Zsolt hangsúlyozta, hogy a térségben a már megépült és átadott hasonló beruházások mellet fontos, hogy a kisebb településekre is eljusson az európai minőségű sportfejlesztés, ami lehetőséget teremt az itt élőknek, hogy megfelelő szinten sportolhassanak, közösséget alkothassanak.

Mátrai Szilárd az egyesület elnöke kiemelte, hogy az intézményben, ahol 150 tanuló végzi iskolai tanulmányait, 70 fő versenyengedéllyel rendelkezik labdarúgás sportágban, heti rendszerességgel végzi el a tanulmányok mellett az éppen aktuális edzést, fejlesztve a gyerekekben a sport, a testmozgás fontosságát.

Schuchmann Attila a pályaavatóval kapcsolatban és a település sportegyesületéről elmondta, hogy " Példaértékű, ahogyan a közel 900 fős településen Csécsén a labdarúgást kezelik, lépésről-lépésre fejlesztik. Mátrai Szilárd elnök Úr fáradságot nem ismerve teremti meg a gyerekek számára a labdarúgáshoz szükséges tárgyi eszközöket, Klátyik Éva testnevelő tanár és felkészítő edző személye pedig garancia a becsületes, következetes, gyerek centrikus munka elvégzéséhez. Ezúton is gratulálok a csécseieknek, hogy mindenki megtalálta a helyét és szerepét a rendszerben, polgármester Úr, a testület, az iskola és egyesület vezetése, edző, felkészítő, szülők és a szponzor, hogy a sportolni vágyó gyerekeknek magas szintű lehetőségeket biztosítanak, kívánom a jövőre nézve, hogy bátran vágjanak bele további elképzeléseikbe és azok valósuljanak meg!"


Letölthető dokumentumok


Címkék:

További hírek

Általános
Kreditpontszerzési lehetőség a fővárosban
Általános
Önkéntes szervezői tanfolyam
Általános
Újabb kreditpontgyűjtési tanfolyam

2018-11-26 09:32:12

Újabb kreditpontgyűjtési tanfolyam

Újabb kreditpontgyűjtési tanfolyam

Értesítők, információk

Szponzorok