Tehetségközponti Regionális Válogatottak Telki Tornája Nógrád megyei tehetségekkel

2017. június. 17., 22:58   |    

Tehetségközponti Regionális Válogatottak Telki Tornája Nógrád megyei tehetségekkel

Tehetségközponti Regionális Válogatottak Telki Tornája

Nógrád megyei tehetségekkel

 

2017. június 13-14 – én került megrendezésre a Tehetségközponti Regionális Válogatottak Telki Tornája. A központi rendezvényről Mohácsi László edző adott rövid tájékoztatást. A tornán azok a megyei Tehetségközpontokban 2016. szeptember 1. óta, kétheti rendszerességgel foglalkoztatott, TK válogatott gyerekek vettek részt, akik az U14-es korosztályban a 2017 májusában megrendezett Regionális Tornákon kiválasztásra kerültek. Az így kialakított Regionális Válogatottak 22+3 fős kerettel vettek részt a tornán (összesen négy régió x 25 fő = 100 fő), kezdte mondandóját Mohácsi László majd így folytatta:

A Nógrád megyei Tehetségközpontot 3 játékos Bakos Krisztián (Mátranovák SE), Baranyi Dávid (SBTC), Horváth Máté (SBTC) képviselte az Észak - Kelet Régiós Válogatott tagjaként a Tornán.

Telkiben, a minden igényt kielégítő MLSZ Edzőcentrumban megrendezésre került kétnapos Tornán a négy Régiós válogatott körmérkőzéses formában mérte össze erejét egymással az MLSZ szakemberei és a Tehetségközponti edzők árgus szemei előtt.

Az Észak - Keleti Régiós Válogatott két győzelemmel és egy döntetlennel zárta a Tornát, amiben a három Nógrád megyei játékos tevékenyen, jó játékkal vette ki a részét.

Gratulálunk nekik!

Bízok benne, hogy ez a két nap - aminek részesei lehettek az érintett fiatal játékosok - olyan feltöltődéssel, és pozitív energiával szolgált a részükre, ami megerősíti, és még elszántabbá teszi őket a labdarúgó céljaik elérésében.

Remélem, a három játékos példaként szolgál majd a jövőben minden egyes a Tehetségközpontban és az Egyesületében pallérozódó fiatal játékosnak, hogy nagy akarattal, alázattal ebből a megyéből is el lehet jutni, akár a korosztályos válogatott kapujáig is, - zárta mondandóját a Nógrád megyei Tehetségközpont edzői stábjának vezetője.

038

042

045 (1)


További hírek

Általános
Kreditpontgyűjtő webinár 2023.01.31.

2023-01-19 11:22:24

Kreditpontgyűjtő webinár 2023.01.31.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképzési Központja ismét kreditpontgyűjtő webinárt szervez.

Általános
A Magyar Labdarúgás Napja

2021-11-25 12:25:54

A Magyar Labdarúgás Napja

Általános
Edzőmérkőzést játszott a megyei válogatott
Általános
Amatőr válogatottak tornája Kisvárdán

Értesítők, információk

Szponzorok