Általános

Tehetségközponti Regionális Válogatottak Telki Tornája Nógrád megyei tehetségekkel

2017. június. 17., 22:58

Tehetségközponti Regionális Válogatottak Telki Tornája Nógrád megyei tehetségekkel

Tehetségközponti Regionális Válogatottak Telki Tornája

Nógrád megyei tehetségekkel

 

2017. június 13-14 – én került megrendezésre a Tehetségközponti Regionális Válogatottak Telki Tornája. A központi rendezvényről Mohácsi László edző adott rövid tájékoztatást. A tornán azok a megyei Tehetségközpontokban 2016. szeptember 1. óta, kétheti rendszerességgel foglalkoztatott, TK válogatott gyerekek vettek részt, akik az U14-es korosztályban a 2017 májusában megrendezett Regionális Tornákon kiválasztásra kerültek. Az így kialakított Regionális Válogatottak 22+3 fős kerettel vettek részt a tornán (összesen négy régió x 25 fő = 100 fő), kezdte mondandóját Mohácsi László majd így folytatta:

A Nógrád megyei Tehetségközpontot 3 játékos Bakos Krisztián (Mátranovák SE), Baranyi Dávid (SBTC), Horváth Máté (SBTC) képviselte az Észak - Kelet Régiós Válogatott tagjaként a Tornán.

Telkiben, a minden igényt kielégítő MLSZ Edzőcentrumban megrendezésre került kétnapos Tornán a négy Régiós válogatott körmérkőzéses formában mérte össze erejét egymással az MLSZ szakemberei és a Tehetségközponti edzők árgus szemei előtt.

Az Észak - Keleti Régiós Válogatott két győzelemmel és egy döntetlennel zárta a Tornát, amiben a három Nógrád megyei játékos tevékenyen, jó játékkal vette ki a részét.

Gratulálunk nekik!

Bízok benne, hogy ez a két nap - aminek részesei lehettek az érintett fiatal játékosok - olyan feltöltődéssel, és pozitív energiával szolgált a részükre, ami megerősíti, és még elszántabbá teszi őket a labdarúgó céljaik elérésében.

Remélem, a három játékos példaként szolgál majd a jövőben minden egyes a Tehetségközpontban és az Egyesületében pallérozódó fiatal játékosnak, hogy nagy akarattal, alázattal ebből a megyéből is el lehet jutni, akár a korosztályos válogatott kapujáig is, - zárta mondandóját a Nógrád megyei Tehetségközpont edzői stábjának vezetője.

038

042

045 (1)

Címkék:

További hírek

Általános
Pénteken útnak indul megyénk válogatottja

2017-12-01 11:12:29

Pénteken útnak indul megyénk válogatottja

A szerdán villámtornán résztvevő legjobbjainkra fontos erőpróbák várnak a hétvégén.

Általános
Hangolódó mérkőzésen esett túl megyénk válogatottja

2017-11-27 15:11:49

Hangolódó mérkőzésen esett túl megyénk válogatottja

Legjobbjaink Bács-Kiskunnal mérték össze tudásukat szombaton. A Magyar Labdarúgó Szövetség december első hétvégéjén rendezi meg Hajdúszoboszlón a Megye Válogatottak Országos Nagypályás Tornáját. A mögöttünk hagyott szombaton az említett eseményre való hangolódás jegyében, egy amolyan gyakorló meccsként, egy háromszor harmincperces edzőmérkőzés várt a Mohácsi László-Csatlós Tamás-Palaticzky Szabolcs trió hármas által irányított legjobbjainkra, a kiválasztott labdarúgók Bács-Kiskun megye legjobbjaival csaptak össze a kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum műfüves pályáján és szenvedtek végül három-nullás vereséget.

Általános
FAIR PLAY CUP 2017-2018. – Lezajlottak az őszi körzeti tornák

2017-11-27 09:11:47

FAIR PLAY CUP 2017-2018. – Lezajlottak az őszi körzeti tornák

FAIR PLAY CUP 2017-2018. – Lezajlottak az őszi körzeti tornák Hatodik évéhez érkezett a Fair Play Cup néven kiírt középiskolai program, melyet azon fiúk részére szerveznek, akik az MLSZ versenyrendszerében nem szerepelnek. A lányoknál engedélyezett játékengedéllyel rendelkező játékosok szerepeltetése is az idei évben a tavalyi évhez hasonlóan kettő fő lehet csapatonként a játékengedéllyel rendelkezők létszáma.

Általános
Boldog születésnapot Répás Béla!

2017-11-13 09:11:20

Boldog születésnapot Répás Béla!

2017. október 31-én ünnepelte 70. születésnapját Répás Béla az SBTC legendás középpályás triójának tagja.

Szponzorok