Változtak az Értékelési Elvek

2022. november. 17., 13:03   |    

Változtak az Értékelési Elvek

Tisztelt Sportszervezetek!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket az energiaárak emelkedése miatt meghozott Elnökségi döntésről és az Értékelési Elvek változásairól.


Tárgyi eszköz beruházás, felújítás jogcímről (tárgyi nem ingatlan) lehetőség nyílik utánpótlás-nevelés és üzemeltetés jogcímre történő átcsoportosításra. Az egyéb jogcímekről (tárgyieszköz beruházás, felújítás (nem ingatlan, covid) üzemeltetés jogcímre történő módosítás során a korábban meghatározott működési keret a szükséges mértékig léphető túl.


Felhívjuk figyelmüket, hogy az ingatlanfejlesztésre irányuló programról TOVÁBBRA SEM LEHETSÉGES TÁMOGATÁST ÁTCSOPORTOSÍTANI ÜZEMELTETÉS VAGY UTÁNPÓTLÁS-NEVELÉS jogcímre.


Megszűnik az üzemeltetés jogcím (30%) és az utánpótlás-nevelés jogcím bérleti díjakra (20%, illetve 50%) vonatkozó felső korlátja. A jelenleg még folyamatban lévő sportfejlesztési programok esetében lehetőség van olyan jogcímre vagy aljogcímre történő átcsoportosításra is, amely a jóváhagyó határozatban nem szerepel.


Az Elnökségi döntés teljes szövege a cikk alján letölthető.


Tisztelettel: TAO Pályázati Iroda


Letölthető dokumentumok


További hírek

Bajnokság
Amatőr licenckérelem és pályahitelesítés 2024/2025

2024-03-08 10:22:39

Amatőr licenckérelem és pályahitelesítés 2024/2025

A 2024/2025. évi NB III. és vármegyei I. osztályú férfi felnőtt bajnokságba nevezni szándékozó sportszervezet licenc kérelmet köteles benyújtani az MLSZ licenc eljárásban illetékes szervezeti egységéhez.

Bajnokság
Ezúttal Nógrádban erősödött tovább a sportbarátság

2023-09-26 09:43:36

Ezúttal Nógrádban erősödött tovább a sportbarátság

Folytatódott négy vármegye egykori labdarúgó kiválóságainak tornája, amelyet idén a salgótarjáni Szojka Ferenc Stadionban rendeztek meg.

Értesítők, információk

Szponzorok