Megnyílt a 2019/20-as TAO pályázati felület

2019. április. 22., 16:25   |    

Megnyílt a 2019/20-as TAO pályázati felület

2019.04.10-én megnyílt a 2019/20-as pályázati felületünk, amit a következő linken érhetnek el: https://mlsztao2019.flexinform.hu/

Tisztelt Pályázók!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a TAO Elektronikus Kérelmi Rendszer egyes funkcióit a 2015. évi CCXXII. elektronikus ügyintézésről szóló törvénynek való megfelelés érdekében 2019. április 1-től új jogosultságmezőket is tartalmazó NETLOCK|SIGN e-aláírás szolgáltatás segítségével biztosítjuk. Az eddig megszokott igénylési és aláírási funkciók továbbra is elérhetőek maradnak, de kibővültek a szakosztály és jogosultsági szint igényléssel is, amik a rendszerben elérhető funkciókat határozzák meg. A jogosultságkezelés támogatására a rendszer a szolgáltatási szerződés mellett egy meghatalmazás mintát is legenerál minden felhasználónak, amit a sportszervezet cégjegyzésre jogosult képviselőinek kell cégszerűen aláírnia.

Kérjük, figyeljenek a tanúsítványuk érvényességére! Akinek lejárt az aláíróeszköze, ha hónap közepén kezdi el intézni, a pályázat beadási határidejéig beszerzi az aláírás jogosultságát, ha kicsúszik, nem tud pályázni!

Kérjük a tanúsítványigénylés felületén a frissített tájékoztatót olvassák el!

A 2019. április 1-je előtt tanúsítványt igénylő felhasználók ezekkel a jogosultság mezőkkel még nem rendelkeznek, így náluk alapértelmezetten minden szakosztályban és a legmagasabb jogosultsági szinten érhető el a pályázati ügyintézés képessége.

Az új NETLOCK|SIGN ENTERPRISE díjcsomagok mind 1 éves, mind 2 éves érvényességgel igényelhetők, a korábbi díjcsomag változatlan éves díj mellett, de bővített tartalommal vehető igénybe. Az előfizetés biztosítja az elektronikus aláírás lehetőségét mind a TAO EKR sportpályázati keretrendszerben, mind a NETLOCK nyilvános aláíró portálján keresztül (https://pss.netlock.hu).

Felhívjuk a sportszervezetek figyelmét, hogy a normál tanúsítványigénylések 14 munkanapon belül kerülnek garantálnak kiadásra, de a tanúsítványigénylési felületen lehetőséget biztosítunk 3, illetve 1 munkanapon belüli gyorsított tanúsítványigénylés igényelhetőségére. A gyorsított tanúsítványkiadási szolgáltatás keretében a sikeres adatellenőrzést és szerződéskötést követően elsőbbségi ügyintézéssel feldolgozzuk és kiadjuk az igényelt tanúsítványt, az Ön által választott opció alapján:

·  Az 1 munkanapos gyorsított tanúsítványkiadás ára: 30.000 Ft ÁFA
·  A 3 munkanapos gyorsított tanúsítványkiadás ára: 15.000 Ft ÁFA

Amennyiben a tanúsítványigénylés során gyorsított kiadási szolgáltatást nem kért az igénylő, annak igénybevételére az igénylés beadását követően is lehetőség van – ezen igényüket a gyorsitott@netlock.hu email címre jelezzék a szervezet és a tanúsítványtulajdonos megjelölésével!

Kérdés esetén, kérjük, keressenek minket bizalommal!


Címkék:

További hírek

Közérdekű
Információ TAO pályázathoz

2023-02-24 08:17:02

Információ TAO pályázathoz

Az alábbiakban találhatják az elektronikus ügyintézéssel kapcsolatos tájékoztatókat.

Közérdekű
Amatőr sportszervezői tanfolyam Nógrád megyében

2023-01-19 11:21:44

Amatőr sportszervezői tanfolyam Nógrád megyében

MLSZ AMATŐR LABDARÚGÓ SPORTSZERVEZŐI TANFOLYAM INDUL NÓGRÁD MEGYÉBEN (Tanfolyami kód: KPASSZ2312)

Közérdekű
Edzőképző tanfolyamok 2023 tavasz

2023-01-03 19:53:32

Edzőképző tanfolyamok 2023 tavasz

Az MLSZ Oktatási Központja közzétette a 2023 tavaszán induló edzőképzéset.

Közérdekű
Amatőr sportszervezői tanfolyam Nógrád megyében

2021-10-21 14:40:30

Amatőr sportszervezői tanfolyam Nógrád megyében

MLSZ AMATŐR LABDARÚGÓ SPORTSZERVEZŐI TANFOLYAM INDUL NÓGRÁD MEGYÉBEN (Tanfolyami kód: KPASSZ2112)

Értesítők, információk

Szponzorok